sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Estetunti 18.6.



Moi! Kuten lupasin, tein nyt tämän postauksen estetunnista, joka meillä oli siis viime torstaina. En ajatellut selostaa nyt tähän tunnista paljoakaan, koska en ehdi ja näette lähes kaiken, paitsi alku ja loppuverkat videolla. Huomenna meillä alkaakin Mikon valmennukset, jännittää taas! Oon kyllä taas super innoissani, koska ollaan bongailtu nyt parit kisatkin ja sain vihdoista viimein hankittua itselleni kilpailuluvankin! Kisoja siis varmaankin tiedossa ;)

Tunnilla alkuverkkasin siis itsenäisesti niinkuin aina, jonka jälkeen alettiin pian hyppäämään pystyä jonka edessä oli innarivälillä puomi. Se meni tosi hyvin ja lopuksi se oli kai metrin♥ Topi ei vaan jaksanut nostella jalkojaan ja pudotti... Hypättiin sitten tulevan radan esteet erikseen ja tultiin rata kaksi kertaa. Ensimmäinen matalampi rata sujui muuten hyvin mutta mokasin vikan linjan. Tultiin uudestaan hyvin yli. Toinen rata olikin sitten huomattavasti parempi, eikä siinä ollutkaan mitään huomautettavaa.
Kaikinpuolin Topi oli super♥ Ja olen myös onnellinen, että olen saanut lisää uskoa hyppäämiseen ja esteitä nostettaessa en ala ratsastamaan mitenkään älyttömän paljon huonommin!


2 kommenttia:

  1. Mihin kisoihin ootte menossa? Kun mekin ollaa ens viikolla menoosa pareihin kisoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä pohtiolammelle tai aitotallille, ei olla vielä varmoja mistään :)

      Poista