maanantai 18. tammikuuta 2016

Lempikuvia 2015

Moikka! Mietin vähän millaisen postauksen tekisin seuraavaksi ja päädyin tähän lempikuvia postaukseen, koska mulla ei vieläkään ole uutta materiaalia. Tähän postaukseen tulee siis mun lempikuvia viimevuodelta ja ajattelin nyt kuvien kohdalle kertoa aina muutamalla sanalla jotain. Kuvat ei ole mitenkään paremmuusjärjestyksessä, vaan ihan satunnaisessa järjestyksessä.

Suurin osa näistä kuvista on ihan tavallisia, mutta ne on silti jäänyt mieleen tältä vuodelta. Toivottavasti tältävuodelta tulisi vielä enemmän parempia kuvia, vaikka ei viimevuodenkaan kuvasaldo huono ollut. Erityisesti hyppykuvia haluaisin enemmän.

Näissä kuvissa ei oo pelkästään heppakuvia vaan myös muita lemppareita!


Tää kuva on tällanen tosi perus yhteiskuva, mutta se on otettu meidän 2 vuotis päivänä, joten se on siksi jäänyt mieleen! Topi on myös todella söpö tässä♥


 Tämä kuva on meidän ekoista kunnon kisoista © Marika Hukari. Oli ihan huippu päivä, vaikka vettä satoikin.. Tämä on 80cm luokasta ekalta esteeltä. Ei tästä kuvasta oikein muuta voikkaan sanoa, mutta no, ekat kisat joten♥


Ehkä ainoa jotenkuten onnistunut täysikuukuva ikinä, joten tämäkin tähän. Vaikka se onkin tosi sininen ja huonolaatuinen niin silti se on jotenkin hieno!


Ei tästäkään kuvasta mitään sen ihmeellisempää, kun että tykkäänpähän vaan ja valo osuu hiuksiin tosi kivasti tässä :)


Viimeset kuvat Viljan kanssa♥ R.I.P 


Rakastan näitä kuvia♥ Vilja♥


Tässä taas kiva perus yhteiskuva, kun ensilumet oli tullu. Topsu jälleen super söpönä ja toi talvimaisemakin on ihana!


Lempikuva Lulusta on otettu kesällä. Yritin itse väsätä jonkinmoista voikukkaseppelettä ilman kummoisempia ohjeita ja kokemusta. Pysyi se nyt tuon kuvaushetken ajan kasassa! 


Tässä yksi kiva kouluratsastuskuva kesältä. Otettiin estetreenien jälkeen vähän ravia ympyrällä ja äiti napsas muutaman kuvan. Topi näyttää tässä kivalta ja itsekin istun jotenkuten järkevästi tuola. Kiva kuva!


Lempikuva Mortista. Tää on otettu tossa joulukuun alussa. Takana myös söpösti näkyy Lulu. Otin tänävuonna aika vähän kuvia koirista ja Mortista ei saa kauheesti mitään järkeviä kuvia :D


Yks lempikuva Topista♥ Kesällä otettu koulukisojen jälkeen laitumella.



Tämä myös koulukisojen jälkeen otettu. Tykkään tän kuvan tunnelmasta ja kesäisyydestä!



Tämä kuva on otettu maaliskuussa. Tykkään tästä kuvasta, vaikka Topi näyttääkin vähän laiskalta ja valo on vähän hassusti tuolla takana. Kiva kevätkuva kuitenkin.


Tampere Summer Challenge © Marika Hukari. Super kivat kisat, mutta samalla kamalat. Joku varmasti muistaa että kaaduttiin 80cm maalilinjan jälkeen Topin kanssa. Tykkään kuitenkin näistä kuvista todella paljon! ↓↑



Tämäkin on kiva kuva, laadusta huolimatta. Otettu viimeisimmässä Mikko Mäentaustan valmennuksessa. Oikeastaan tämä on sieppaus videolta. Näytetään tässä kunnon esteratsukolta :D


Älyttömän söpö joulukuva Topista! Pääsi yhteen joulukorttiinkin.


Hauska kuva syyskuulta. Tässä kuvassa parasta on tosiaankin sen hauskuus, vihdoinkin kunnon onnistunut pusukuva! Topikin yrittää niin tosissaan että sais namia!


Ihana maisemakuva Turkista♥


Taas perus yhteiskuva syksyltä. Tämä on mielestäni molempien kohdalla erityisen onnistunut kuva ja taustakin on hyvä ja hillitty. Kaikin puolin todella ihana kuva!


Tämä viimeinen on otettu Topin ensimmäisissä koulukisoissa ennen rataa. Tausta ei ole mitenkään parhaimmasta päästä, mutta Topsu on todella suloinen ja näyttää todelliselta kouluratsulta! Olen myös tätä kuvaa muokannut vähäsen ja se tekee tähän kivan säväyksen.


Tällainen postaus tälläkertaa. Toivottavasti seuraavassa postauksessa olisi jo uusia kuvia. Topilla on ollut nyt vähän kevyempää käyttöä, koska se ontui etujalkaansa ja on ollut vähän epämääräinen. Meillä on klinikka aika perjantaina, siellä nähdään onko vain venähdys vai onko jotain muuta! Jos todella hyvin käy niin päästäisiin maanantaina Mikon valkkuun, mutta tärkeämpää on saada Topsu kuntoon!

Enspostaukseen!

3 kommenttia: