maanantai 6. heinäkuuta 2015

Mikko Mäentaustan valmennus 22-24.6. kooste




Moi! Joo tiedän, tämä postaus tulee 2 VIIKKOA myöhässä... Pahoittelut siitä, mutta tälläkertaa mulla on oikea syy. En nimittäin ollut kotona siihen kahteen viikkoon, vaan tulin vasta toissapäivänä. Ajattelin kuitenkin tehdä tämän postauksen vaikka se myöhässä onkin. En muista tunneista enään kunnolla kaikkea, joten päätin tehdä vaan tuollaisen koostevideon enkä mitään pitkiä selostuksia.



Tunnit olivat jälleen tosi opettavaisia ja kivoja! Haettiin taas sitä vauhtia ja harjoittelin sitä, että uskallan päästää Topin vain laukkaamaan. Saatiin "kotitehtäväksi" harjoitella laukanvaihtoja, Topi ei sitten millään haluaisi vaihtaa sitä takapäätä myös. Puomin päällä kyllä onnistuu useimmiten.

Valmennuksesta rohkaistuneena ilmoittauduinkin Topin kanssa ensimmäisiin oikeisiin tallin ulkopuolisiin kisoihin! Ne ovat keskiviikkona Pohtiolammella ja arvatkaa vaan jännittääkö!! No, kai siitä selvitään :D Mennään siis 70 ja 80cm ja onneksi kummassakin radassa on arvosteluna A.0.0. Sormet ristiin, että menee hyvin :) Mutta mennäänpäs nyt siihen videokoosteeseen!



Enspostaukseen!


1 kommentti: