tiistai 17. marraskuuta 2015

2 years together♥

you must be my shooting star. everything i've wished for, is everything you are



Nyt on tullut tasan kaksi vuotta siitä kun Topi saapui meille, ja en voi onnellisempi olla kun mietin sitä. Aika on mennyt tosi nopeasti. Muistan edelleen kuin eilisen päivän sen, kuinka perhoset pyörivät vatsassani kun haimme Topin ja miltä tuntui seuraavana aamuna herätä tuoreena hevosenomistajana. Se oli ihanaa ja epätodellista.





Tuo ihana hevonen on vaikuttanut mun elämään ja ratsastukseen kahden vuoden aikana niin paljon, ettei kukaan voi ymmärtää. Sain parhaan kaverin, ihanimman maanpäällä olevan olennon ja yhteistyökumppanin. Topi on muuttunut päivä päivältä tärkeämmäksi. Ei ole ollut päivää, milloin en olisi tallille halunnut mennä tai milloin en olisi siellä viihtynyt.




Aina ei voi onnistua..

Menneen vuoden aikana ollaan saatu kokea parhaat muistot tähänmennessä. Vaihdettiin tammikuun alussa tallipaikkaa, minkä seurauksena vihdoinkin pääsi treenaamaan kunnolla. Päästiin myös aloittamaan kisaaminen, mikä oli mulle itselleni tosi suuri juttu, koska en ole ikinä ollut kovin kiinnostunut kisaamisesta ennen omaa hevosta. Kuvioihin tuli myös Mikko Mäentaustan valmennukset, jotka toivat ihan uuden sävyn treeneihin ja kehitystä tuli paljon! Kuitenkin myös alamäkiä tuli, kun yksissä kisoissa kaaduimme maalilinjan jälkeen ja siitä tuli pieni kaatumispelko. Edelleen säikähdän, jos Topi kompastuu tai jotain, mutta kaatumisesta on päästy jo yli. 
Jos pitäisi paras muisto näiden kahden vuoden sisältä valita, niin se olisi varmasti ensimmäiset tallin ulkopuoliset kisat tai kun päästiin kotitreeneissä hyppäämään 100cm♥ Mikään ei olisi ollut myöskään mahdollista ilman meidän omaa super valmentajaa!

Ekat kisat♥ © Marika Hukari


Topi on ollut paras mahdollinen opettaja mulle. Toivottavasti meillä on vielä monta yhteistä vuotta edessä, koska oot mulle maailman ihanin, rakkain, tärkein ja komein ensimmäinen oma hevonen♥

Enspostaukseen♥

2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä tullut huimaa kehitystä vuoden aikana!

    VastaaPoista
  2. ihanasti kirjoitettu postaus! ja en vieläkään tiedä mitä tässä nyt pitäisi sanoa, mutta sanotaanko nyt että onnea! :D

    VastaaPoista