lauantai 23. toukokuuta 2015

Vilja laitumelle



Moi! Vietiin Vilja laitumelle torstaina ja ajattelin vähän kirjoittaa teille ja laitan muutamat kuvat. Olisin muuten laittanut vaan pelkkiä kuvia, mutta viimepostauskin oli kuvapostaus, joten ajattelin että kirjoitan nyt edes jotain. Kuvia ei ole sinänsä oikeastaan paljoa ja ne ovat aika samanlaisia, mutta sille ei voi nyt mitään.

Kuvaa oli pakko muokata, koska se oli valmiiksi palanut puhki ihan vaaleaksi...
Vilja siis vietiin laitumelle samaan paikkaan, missä Topi oli viime kesänä. Äiti ratsasti sen sinne, koska Vilja on aika hankala lastata ja sille pitäisi olla tosi iso traikku. Matkaa ei kertynyt kuin 7 kilometriä, joten se oli Viljalle helppo nakki. Hoidettiin Vilja pihalla valmiiksi ja pakattiin kamoja, joita ei onneksi ollut paljon. Äidillä ja Viljalla meni matkaan 45min. Olimme jo vastassa perillä ja otettiin Viljalta vaan kamat pois ja juotettiin se (tosin se ei juonut) ja vietiin laitumelle.

Viljan laitumelle vienti sujui hyvin, siinä ei mitään ihmeellistä ollut. Se ei päässyt heti kavereiden kanssa, vaan yksin isolle laitumelle, mutta se siirretään jossain vaiheessa jonkun kanssa samaan. Heti kun Vilja päästettiin portista laitumelle, se alkoi vain syömään ja söi siihen asti, kun lähdettiin. Ei mitään ihmeellistä siis :D







Ehti sentään päätä nostaa välillä :D



Tein myös Viljan esittelysivun valmiiksi, vaikka en sinne mitään ihmeellistä tehnytkään, käykää kurkkaamassa. Nyt kun Vilja on tuolla laitumella, voisin postailla enemmän siitäkin, kiinnostaisiko? Ja kirjoittakaa tuonne kommentteihin, jos haluaisitte jonkin sortin ratsastuspostausta Viljalla. Se ei kyllä ole mitään maailman kauneinta katsottavaa, mutta voisin sellaisen tehdä jos kiinnostaa.

P.s. Toivekuvapostaukseen kaipaisin vieläkin kommentteja. Kaksi ihanaa on jo ehdottanut toiveita, kiitos siitä♥ Odotan kyllä tietysti enemmän ja en varmaan (taaskaan) toteuta koko postausta jos edes viisi ihmistä ei kommentoi.. No kuitenkin, käykää kommentoimassa!

Enspostaukseen!

1 kommentti:

  1. Teidät on haastettu! http://kavioilla.blogspot.fi/2015/05/haaste-hevosbloggaajille.html

    VastaaPoista